Mitä kasvojooga on?

Kasvojooga on luonnonmukainen kasvojenkohotus. Se on yhdistelmä tietoisesti tehtyjä liikkeitä ja rauhallista hengitystä. Kasvojoogan avulla voit kääntää kellon viisareita taaksepäin, piristää ulkonäköäsi, kiinteyttää kasvojasi ja selkeyttää kasvojesi linjoja.

Kasvojoogan teho perustuu kasvojen pienten lihasten aktiiviseen harjoittamiseen. Osa liikkeistä tehdään pelkästään erilaisilla ilmeillä. Osassa liikkeitä käytetään lisäksi sormia tai käsiä antamaan lisävastusta. Se lisää liikkeiden tehoa.

Nämä tietoisesti tehdyt kasvojen ilmeet, kasvojoogaliikkeet, on suunniteltu kohottamaan ja kiinteyttämään kasvojasi.

Rauhallinen, tietoinen hengittäminen auttaa lisäämään kehosi ja kasvojesi solujen happipitoisuutta ja auttaa verenkierrossa. Kuona-aineet poistuvat ihosta tehokkaammin ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Lopputuloksena kasvojoogaharjoittelusta on nuoremmat, hehkuvat kasvot, kuulas iho, parempi itsetunto ja lisääntynyt myönteinen tietoisuus itsestäsi ja elämästäsi. Kasvojooga on siis kokonaisvaltainen hyvän olon muutos luonnonmukaisesti ja terveellisesti.

***

Liity mukaan Kasvojooga.fi VIP-jäseneksi muiden kasvojoogaajien seuraan! Pääset heti kokeilemaan treeniohjelmia, lataamaan Kasvojoogaa!-oppaan ja tutustumaan jäsenalueen muuhun sisältöön. Jäsenalueelle tulee uutta sisältöä ja uusia treeniohjelmia joka kuukausi. Voit irtisanoa jäsenyyden milloin tahansa, ilman sitoumuksia. Tule mukaan VIP-alueelle tästä linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *