PIKA harjoitusohjelma kiireisiin hetkiin

11,00  sis. alv

Tämä 3 minuutin harjoitusohjelma pitää sisällään 7 tehokasta kasvojoogaliikettä, joiden avulla kasvot kiinteytyvät tehokkaasti. Tämä PIKA harjoitusohjelma sopii kiireisille ja arkipäivän hektisyyteen. Nyt ei ole enää syytä miksi kasvojoogaharjoitukset jäisivät tekemättä!

PIKA harjoitusohjelma on lyhyt ja tiivis treeniohjelma, jossa käydään läpi koko kasvot otsasta leukaan asti.

Kaikki treeniohjelman liikkeet vaikuttavat yhtäaikaa useampaan kasvojen osaan ja lihakseen, jolloin liikkeitä tarvitaan vähemmän. PIKA harjoitusohjelma on nimensä mukaisesti nopea ja tehokas. Kasvosi jatkavat kiinteytymistä vielä kauan harjoitusten jälkeen.

Tee tämän PIKAohjelman lisäksi silloin tällöin myös pidempiä harjoitusohjelmia. Se kehittää kasvojen lihaksistoa tasapuolisesti ja antaa lihaksille niiden tarvitsemaa ärsytystä, jolloin tulokset näkyvät vieläkin nopeammin. Pidä vähintään yksi vapaapäivä viikossa, jolloin lihakset saavat palautua rauhassa.

PIKA harjoitusohelmassa on selkeät, kuvalliset ohjeet kaikista liikkeistä. Liikkeet on helppo oppia ja ne sopivat kaikille.

Saat ladattua harjoitusohjelman heti maksun jälkeen tietokoneellesi, tabletillesi tai älypuhelimeesi. Se kulkee kätevästi mukanasi kaikkialle, ja on aina saatavillasi.

PIKA harjoitusohjelman kanssa yhteensopivana tuotteena on ILTA ja AAMU harjoitusohjelmat, sekä Kasvojoogaa! -opas, jossa käydään läpi yli 40 kasvojoogaliikettä kasvojen kaikille eri osa-alueille.

  • Sisältää 7 liikettä
  • Selkeät, kuvalliset ohjeet kaikista liikkeistä
  • Harjoitusohjelman läpikäyminen kestää 3 min
  • PDF-muotoinen dokumentti
  • 10 sivua
  • Ladattava tuote

Saatat myös pitää...